Mijn missie is: mens en organisatie nog gelukkiger en succesvoller te maken bij het volbrengen van hun missie. Ik doe dit door ze op geïnspireerde wijze te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun dromen.

De effectiviteit van uw organisatie wordt voor het grootste deel bepaald door de motivatie, de inzet en de kwaliteit van uw medewerkers. Zij vormen het 'hart' van uw organisatie.

Voortdurende voeding en training zorgen voor een gezond, krachtig kloppend hart. Aanspraak maken op- en ontwikkeling van persoonlijke kwaliteiten en drijfveren zorgen voor gemotiveerde en flexible medewerkers. Daarmee zullen zij zich als meer persoonlijk betrokken, gecommitteerd, als partners weten in het uitdragen van de missie van uw organisatie.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Ik wil ze helpen in het vinden van een zinvol doel in hun leven en in een aantrekkelijke manier om met anderen samen te leven en te werken. Mensen die zich ontwikkelen zitten in een proces als individu of groep. Wanneer je in een ontwikkelingsproces zit is het zinvol dat iemand je daar in steunt, een eindje met je meeloopt of je confronteert met je innerlijke weerstand. Ik herken wat mensen nodig hebben als ze in een proces zitten, ik kan ze dat bieden en ik weet ook waar mijn grenzen liggen.  

Deze visie vindt zijn weerslag in de opbouw van een trainings- en coachingstraject. Vertrekpunt is het opsporen van persoonlijke drijfveren, aansluiten bij aanwezige kwaliteiten en het verder ontwikkelen daarvan.

 

Jan-Cees Schijvens

Trainer & Coach
Procesbegeleider &
(interim) Leiderschap

Telefoon 06-48356484
K.v.K. 02079407
Aangesloten bij NVO-2
Nederlandse Vereniging voor
Opleiders & Ontwikkelaars

EEN B(L)OEIENDE BAAN
Doorgaans besteed het gros van de mensen meer tijd aan het vormgeven van hun vakantie dan aan het vormgeven van hun loopbaan! Misschien herken je dit nu het vakantietijd is. Best wel... lees meer >>

Via NIEUW-INZICHT creŽren van LEIDERSCHAP
15 weken intensief aan de slag met het thema leiderschap en management! In het totale programma staat naast jezelf, leiderschap en management centraal. Het doel is... lees meer >>

Meer nieuws >>